Begeleiding bij het kopen van uw huis

Bij het kopen van een woning komt wel het een en ander kijken! Zeker als u niet eerder met dit bijltje heeft gehakt en Curaçao nog niet lang uw thuisland is. Kos ta bon! neemt alle stress en angsten van u af als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe woning.

Met Aankoopbegeleiding kan Kos Ta Bon! u in het hele proces van aankopen van een nieuwe woning goed bijstaan, een hoop werk uit handen nemen, en zeker niet onbelangrijk: geld besparen!

Wat houdt Kos Ta Bon Aankoopbegeleiding in?

  • Samen met u bezichtigen wij de woning;
  • Namens u voeren wij de onderhandelingen om tot een zo laag mogelijke aankoopprijs te komen;
  • Op uw verzoek regelen wij een bouwkundige keuring;
  • Wij zien toe op een correcte redactie van de koopovereenkomst;
  • Vlak vóór overdracht inspecteren wij samen met u de woning;
  • Bij overdracht van de woning staan wij u bij bij de notaris.

Proces aankoopbegeleiding

Nadat u de woning zelf voor een eerste keer heeft bezichtigd kunt u Kos Ta Bon! inschakelen voor Aankoopbemiddeling.

In overleg met u, de verkoper of de verkopende makelaar, spreken we een tijdstip af voor de tweede bezichtiging. Samen met u bezichtigen we dan de woning.

Na deze gezamenlijke bezichtiging bepalen we de onderhandelingsstrategie. Vervolgens starten we de onderhandelingen op. Tijdens het onderhandelingsproces houden wij u op de hoogte van de gemaakte vorderingen.

Zodra er overeenkomst bestaat over prijs en levering laten wij een extern bouwtechnisch onderzoek verrichten naar de bouwtechnische staat van de woning.

Kos Ta Bon! zal bij de onderhandelingen bedingen dat u de koopovereenkomst kunt ontbinden indien u geen passende financiering kunt krijgen of als het bouwtechnisch onderzoek gebreken naar voren brengt die voor u als koper onacceptabel zijn. U koopt dus altijd met de grootst mogelijke zekerheid!

Na mondelinge overeenkomst tussen u en de verkoper wordt er een koopovereenkomst opgesteld. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd zoals koopsom, leveringsdatum, ontbindende voorwaarden voor financiering en bouwtechnisch onderzoek, en de notaris. Het is gebruikelijk dat deze overeenkomst door de verkopende partij c.q. verkopende makelaar wordt opgesteld. Wij zullen de koopovereenkomst daarom nauwkeurig nakijken en daar waar nodig laten bijstellen.

Kos Ta Bon! regelt naast het bouwkundige rapport ook het taxatierapport. Dit taxatierapport is nodig voor de aanvraag van uw hypotheek.

Kos Ta Bon! zorgt dat u bij een goede notaris terecht komt die daarnaast ook nog redelijke tarieven hanteert.

Wilt u gebruik maken van deze dienst, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Een Woning Kopen? Dan Eerst Langs De Hypotheek Adviseur!

Een Woning Kopen? Dan Eerst Langs De Hypotheek Adviseur!

Waarom is het verstandig om eerst naar de woningfinanciering te kijken om daarna pas huizen te gaan bezichtigen? Als u op zoek gaat naar een woning die boven uw budget uitkomt dan is het zonde van de tijd die u erin hebt gestopt om nog maar niet te spreken over de...

Wij zoeken de sleutel…

Wij zoeken de sleutel…

….. die het beste bij u past Een hypotheek nodig voor uw  droomwoning op Dushi Bonaire met gegarandeerd de laagste maandlasten en de beste voorwaarden? De hypotheekspecialisten van KosTaBon hebben de sleutel! DAAROM ….. De voornaamste banken waarmee Kos Ta Bon!...